Heilpraktiker

Er din søde tand ved at tage overhånd og har du brug for hjælp til at slippe de dårlige vaner.

Akupunktur mod sukkerafvænning/appetilregulering er en effekt behandling.

Jeg bruger både øre og kropsakupunktur. Behandlingen går ud på at hæmme den uhensigtsmæssig sukkertrang eller trang til overspisning, samtidig med at vi retter op på ubalancen i kroppen og øger kroppens naturlige signaler i mæthedsfornemmelse / sultfornemmelse.

Efterfølgende behandling 750,-

 

Efterfølgende behandling 750,-

Fordøjelsesproblemer – Mave/tarm problemer

Mange tusinde danskere har problemer med deres mave/tarm, så som: forstoppelse, diarre, oppustethed, smerter, meget luft i maven, svie i maven og kvalme.

Her kan akupunktur og homøopati hjælpe ved at:
-Regulere energien til mavetarmsystemet, som medfører bedre optagelse og udskillelse
-Styrke slimhinderne
-Regulere mavesyren
-Regulere de enzymatiske processer i mave/tarm
-Normalisere mave/tarmfloraen
-Afslappelse til nervesystemet, så krampetilstande ophører
-Regulere stofskiftet

5 Punkt-akupunktur er akupunktur i ørerne. Metoden er kendt over det meste af verden


Denne behandling er for dig, der har problemer med fx:
– angst
– søvnløshed
– fysisk og psykisk uro
– anspændthed
– depressionslignende tilstande
– stress

5punkt-akupunktur er velegnet til at forebygge tilbagefald.

Alle kan tåle 5 punkt-akupunktur, og behandlingen kan også anvendes til gravide.

5 Punkt-akupunktur har ikke nogen uheldig indvirkning på medicinsk behandling, men har derimod vist sig at være et godt supplement til anden behandling.

Akupunktur mod stress – depression eller angst:

Stress – depression og angst er mere og mere velkendt. Den kan ramme alle, og den bliver bygget op over en længere periode.

Stress – depression og angst kan opstå, når vi har en fortravlet og hektisk hverdage, eller når vi har problemer i vores personlige relationer.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at langvarig stress – depression og angst kan have en negativ indvirkning på hjerte og kredsløb, og at der er øget risiko for kræft og infektionssygdomme.

En af de største farer ved stress – depression og angst over længere tid, er at immunforsvaret bliver negativt påvirket.

Det bliver gevaldigt reduceret og ødelagt og kan resultere i kritiske situationer og sygdomme som tidlige beskrevet.

Symptomer på stress – depression og angst:

Nogle af de fysiske er :
– Søvnløshed
– Svimmelhed
– Hjertebanken
– Manglende energi
– Spænding i kroppen
– Muskelsmerter
– Vægttab
– Hovedpine
– Uro i kroppen

Psykiske symptomer kan ofte være :
– Ulyst
– Træthed
– Svigtende koncentration
– Nedsat humør

Akupunktur mod stress – depression og angst :

Akupunktur giver gode resultater. Akupunkturbehandlingen er effektiv fordi den begynder en selvhelbredelsesproces i kroppen, og det er vejen mod en bedre hverdag med en mere afslappet krop. Akupunkturen giver kroppen ressourcer til at nedkæmpe de negative elementer.

Hvad kan jeg selv gøre:

Der findes forskellige naturlæge midler og kosttilskud, der har vist sig at have en god effekt.
– L-tryptofon sammen med B vitamin
– 5 htp
– Perikan
– Stress-A complex

Det vil også have en gavnlig effekt med gå-ture i naturen samt samtaler med gode venner om problemet.

Medbring venligst et stk alm lagen.

Rygestop med akupunktur:

At stoppe med at ryge er en stor beslutning – det kan føles som at tage afsked med en nær “ven” der har fulgt dig gennem gode og dårlige tider.

Derfor skal et rygestop også gøres ordenligt så du kommer godt i mål.

Vi starter med at tale om dit rygestop efterfulgt af behandlingen.

Rygestop kan foretages med akupunktur og behandlingsformen er yderst effektiv og giver dig ikke ny afhængighed ligesom ved brug af nikotinpræparater.

Der er ingen bivirkninger ved behandlingen med akupunktur og man undgår også vægtforøgelse hvis man følger akupunktørens anvisninger. Ved brug af akupunktur mod rygning, slukkes den fysiske trang til rygning. Dit humør stabiliseres under afvænningen, hvilket betyder at du ikke har behov for at trøstespise, og vægten bliver nemmere at holde.

Hvordan foregår behandlingen :

Jeg sætter små nåle i øret og lidt på kroppen, der med sin virkning sørger for at erstatte nikotinens effekt. Efter behandlingen kan du godt have lyst til at tage en cigaret et par dage men du vil ikke opleve abstinenser.

Det er vigtigt at være motiveret , når du skal stoppe med at ryge. Akupunkturen kan hjælpe dig af med abstinenserne men vanen er en faktor man ikke må glemme. Mod vanen hjælper nålene ikke.

Efterfølgende behandling 750,-
Seneskedehindebetændelse kan behandles effektivt

Man behøver ikke at vente på, at seneskedehindebetændelse går over af sig selv.


Hvis man går til læge med smerter og ømhed i håndleddene er beskeden ofte: ”Du har fået seneskedehindebetændelse”.

Derefter bliver man instrueret i at holde hænderne og armene så meget som muligt i ro og spise gigtmedicin som Ibuprofen eller lignende.

Den betændelseshæmmende effekt af medicinen er desværre ikke ret god.

Den virker næsten kun smertestillende. For at få en betændelseshæmmende effekt skal man have så store doser, at man får risiko for hjertetilfælde.

Man kan også få et træningsprogram hos en fysioterapeut.

Det er særligt godt, for at undgå tilbagefald, når først smerterne er væk, men kan også hjælpe med helingen. Vær dog opmærksom på, at du ofte skal sætte flere måneder af til det.

Lægen kan give indsprøjtninger med binyrebarkhormon. Det har i mange tilfælde en hurtig effekt, men har den bivirkning, at senen og det omliggende væv bliver mere skrøbeligt.

Man har altså en større risiko for at få det igen.

 

Efterfølgende behandling 750,-

Akupunktur har veldokumenterede resultater.

WHO fastslår, at akupunktur er meget mere end blot en smertelindrende behandlingsmetode. ”Akupunkturens terapeutiske virkning skyldes dens regulerende indvirkning på flere systemer, hvilket gør akupunktur til en terapi med et bredt spektrum af indikationer, særligt ved funktionelle forstyrrelser.

Hvad kan jeg selv gøre :

Der findes forskellige naturlæge midler og kosttilskud, der har vist sig at have en god effekt.
– Probiotica (mælkesyrebakterier)
– Magnesium
– Carnitin
– Vitamin B2 +B12
– Niacin (B3)
– q10
– Alpha lipid syre
– Gurkemeje
– Ingefær 400mg

Efterfølgende behandling 750,-

Nakkesmerter defineres som smerter eller ubehag i nakkeregionen, som er området fra undersiden af hovedet og ned til den øvre del af skulderpartiet.


Nakkesmerter er en meget almindelig tilstand, og de mest almindelige årsager er mekaniske lidelser og spændinger i nakke/rygmuskulaturen. Nakkesmerten kan være begrænset til selve nakkeregionen, men kan også udstråle til nabo områder som skuldrene, arme, hovedet eller rygsøjlen.

Hvis nerverne der udgår fra nakkehvirvlerne er klemte, kan smerterne ledsages af følelsesforstyrelser og motoriske problemer i arme og hænder. I nogle tilfælde optræder smerterne kun i nabo-området, selvom at den egentlige årsag til smerter og forstyrelser ligger i nakken.

Efterfølgende behandling 750,-

Akupunktur har veldokumenterede resultater.

Rygsmerter kan være stærke og problematiske, fordi der er tale om en overbelastning, som har negativ påvirkning af rygsøjlens bevægelighed.

Behandling med akupunktur kan være med til at fjerne rygsmerter, hvilket vil give en bedre og mere afslappet hverdag. Muskler og sener i ryggen kan være blevet overbelastet i en længere periode, og det er herfra, at de fleste smerter stammer fra.

WHO fastslår, at akupunktur er meget mere end blot en smertelindrende behandlingsmetode. ”Akupunkturens terapeutiske virkning skyldes dens regulerende indvirkning på flere systemer, hvilket gør akupunktur til en terapi med et bredt spektrum af indikationer, særligt ved funktionelle forstyrrelser.

Starter vi med en indledende samtale/undersøgelse hvor du fortæller om din helbredshistorie- fysiske- psykiske problemstillinger.

hvorefter jeg vil lave en fysiske undersøgelse.

Efter samtalen/undersøgelsen vil jeg være i stand til at anbefale/lave  dig en individuel behandlingsplan.

 

Jeg anbefaler, at du starter behandlingsforløbet, lige inden allergisæsonen går i gang, men behandlingen kan sagtens sættes i gang, selvom du har symptomerne.

En underbehandlet høfeber kan påvirke din indlærings- og arbejdsevne og give dig bihulebetændelse, mellemørebetændelse og træthed.

Efterfølgende Allergi behandling 750,-

Der er efterhånden lavet mange undersøgelser, som viser, at akupunktur har en effekt på behandlingen af allergi.

Symptomerne lindres, og i de fleste tilfælde bliver man i stand til at udsætte sig for allergener uden at reagere på dem.

GODE GRUNDE TIL AT BEHANDLE HØFEBER :

• En underbehandlet høfeber kan påvirke din indlærings- og arbejdsevne og give dig bihulebetændelse, mellemørebetændelse og træthed.

• En effektiv behandling af din høfeber kan forebygge senere udvikling af astma. For 20 til 30 % af alle personer med høfeber følger astma i kølvandet.

• Har du astma samtidig med høfeber, vil dine astmasymptomer i mange tilfælde blive færre, hvis din høfeber bliver behandlet effektivt.

• Bevaring af livskvaliteten: Måske begrænser dine symptomer lysten til sociale og fysiske udfoldelser?

Du undgår en fest, fordi du føler dig mindre attraktiv med rindende øjne og snottet næse. Det behøver du ikke med en effektiv behandling.

HVAD ER POLLENALLERGI?

Af overfølsomhedssygdomme er pollenallergi, også kaldet høfeber, den mest almindelige i Danmark.

Høfeber er en sæsonbetinget, allergisk reaktion over for pollen, der generer øjne og luftveje.

I starten af foråret – typisk i marts og april – er det pollen fra el og elm, og i april og maj er det ofte birkepollen, der er skyld i høfeberen. I juni og juli er det ofte pollen fra forskellige græsarter, der blomstrer, og fra august måned er det især gråbynke.

ALLERGISKE REAKTIONER :

Når man oplever en allergisk reaktion, skyldes det en overreaktion i kroppens immun system over for normalt uskadelige stoffer.

Disse normalt uskadelige stoffer kaldes allergener. Immunforsvaret danner antistoffer som reaktion på allergenerne, og det udløser stoffet histamin.

Det er udskillelsen af histamin, der forårsager de klassiske symptomer som kraftige nyseture, kløe i næsen samt kløende og rindende øjne.

Næsen kan også være så tilstoppet, at det kan være svært at trække vejret.

I nogle tilfælde kan pollenallergi give symptomer fra lungerne. Så pollenallergi kan udvikle astmaproblemer.

Det er individuelt, hvor megen påvirkning der skal til, før man får allergisymptomer.

Efterfølgende behandling 750,-

Årsager til smerter :

Der kan være mange forskellige årsager til, at man bliver ramt af lænde – Iskiassmerter. Mange får smerter på grund af en dårlig arbejdsstilling og brug af computer mus. Andre får belastningsskader, hvilket i værste fald kan føre til en diskusprolaps. Det kan også ske, at man har rygsmerter, som rent faktisk stammer fra et andet sted end ryggen. Et sådan tilfælde kan være indikator for, at der er noget mere alvorligt galt. Det er i denne sammenhæng vigtigt at lokalisere, hvor smerten reelt set kommer fra.

De fleste kender også udtrykket ’hold i ryggen’. Det er en akut smerte i ryggen, der kan forekomme på grund af en pludselig bevægelse, der ender ud i smerte. Man kan få en følelse af, at dele af ryggen bliver låst, og det kan resultere i stor smerte ved bevægelse. Situationen kan opstå ved, at musklerne i ryggen gennem længere tid er blevet overbelastet og derved går i krampe.

Hvad kan jeg selv gøre :

Der findes forskellige naturlægemidler og kosttilskud, der har vist sig at have god effekt på rygsmerter.

  • Mælkebøtteekstrakt
  • Synbioflor+
  • move flex collagen
  • magnesium+300mg. 

Kommer du til en behandling, vil du naturligvis blive vejledt i, hvilke naturlægemidler og kosttilskud du vil have størst effekt af.

       

Efterfølgende behandling 750,-

Akupunktur som behandling af bihulebetændelse.

Akupunktur er en meget effektiv behandling til at afhjælpe symptomerne ved bihulebetændelse.

Ved at påvirke de rigtige akupunkturpunkter skabes der en øget gennemstrømning, der går igennem bihulerne så slimophobningen opløses.

Behandlingen af bihulebetændelse med akupunktur stimulerer kroppens egne helbredelses processer, og styrker kroppens evne til at omdanne og bortskaffe slim i kroppen.

Med akupunktur er det muligt at lindre smerte og hævelse i bihulerne og skabe bedre luftveje.

Hvis bihulebetændelsen forekommer hyppigt kan behandling med akupunktur forebygge, at du får bihulebetændelse igen.

Der er ingen grund til at gå rundt med smerter – akupunktur kan hjælpe dig.

Hvor er bihulerne?
Bihulerne er hulrum i ansigtsskelettet som er placeret rundt om næsehulen.

Vi har fire par: Kæbehuler og pandehuler er de største.

Sibenscellerne er mindre og ligger i knoglevævet mellem næse- og øjenhule. Kilebenshulerne ligger i væggen bag næsehulen.

Alle bihulerne er beklædt med slimhinde og har en naturlig afløbskanal ud til næsehulen.

Man mener at en af bihulernes funktioner er at hjælpe næsehulen med at opvarme og fugte indåndingsluften.

Figur 1 Placering af bihulerne

Symptomer fra bihulerne
Ved bihulebetændelse (sinuitis) hæver slimhinderne og man får ømhed eller trykkende smerter over bihulerne, hyppigst kæbe- eller pandehule, som forværres når man bøjer sig forover.

Næsen bliver tæt og der kommer ofte et gult, sejt udflåd.

Det er også almindeligt med diffuse smerter længere væk fra bihulerne, f.eks nakkesmerter eller hovedpine.

Vi vender tilbage med en artikel om bihulebetændelse og hovedpine/migræne.

Behandling
Behandlingen må først og fremmest gå ud på at fjerne årsagen til de hævede slimhinder.

Ved at drikke meget vand kan man fortynde næseslimen og dermed forbedre afløbet.

 Kronisk bihulebetændelse er ikke en infektion, men en inflammation, hvor immunsystemet overreagerer på almindeligt forekommende svampesporer.


      Gode råd ved bihulebetændelse

  • Næseskylning med fysiologisk saltvand (0,9% NaCl). Man lave det selv ved at opløse en teskefuld salt i en tredjedel liter vand. Test koncentrationen ved at dryppe lidt i øjet, det må ikke svie.
  • Indsnusning af timiandampe og/eller japansk pebermynteolie.
  • Massage af knoglefremspringene omkring om næsen. Derved aktiveres akupressurpunkter der kan påvirke slimhinden så afløbet lettes.
  • Drik masser af vand for at fortynde slimen.

     

Hører du til dem, der altid bliver stukket af myg om sommeren, og som generes voldsomt af stikkene, der klør, bliver røde og hæver op?

Så kan akupunktur hjælpe.

De seneste par år er vi mange akupunktører, der har givet rigtig mange behandlinger for myggestik med virkelig god effekt. Behandlingen er meget simpel og består kun af et par enkelte nåle.

Med denne akupunkturbehandling mod myggestik vil du opleve at blive stukket langt mindre, end du plejer, og de myggestik, du får, hæver mindre op og klør mindre.  

Hvornår og hvor ofte skal du behandles?

Det er altid godt at forebygge og få den første behandling, når sommeren starter, men du kan også sagtens få behandling, når du får de første myggestik.

Nogle gange skal der en enkelt behandling til, men ofte skal der et par behandlinger til henover sæsonen for at opnå en mærkbar effekt.

Der kan godt gå en uge eller to, før effekten af behandlingen er optimal.

Når du har opnået en effekt, kan du forvente, at behandlingen varer cirka et år.

Helt præcist, hvad nålene gør i denne myggestiksbehandling med akupunktur, er svært at forklare, men teorien er, at nålene hæmmer histaminproduktionen.

I hvert fald oplever jeg som akupunktør, at det virker.

Tak til Line for en enkelt behandling med akupunktur at have lindret min kroniske pande/bihulebetændelse.
Kan varmt anbefales👍🏻
 
Kristian Rask.
Jeg har haft, i en del år nu, svære problemer med allergi. Alt fra allergi overfor græs og pollen til husstøvmider. Min læge har udskrevet den ene form for medicin efter den anden. Jeg har været øget i dosis flere gange. Men det har aldrig været helt nok og til tider slet ikke hjulpet på allergien. Derfor søgte jeg hjælp hos Line Loch, som foreslog mig et akupunktur forløb. Det har reddet min sommer fra konstant kløen i øjnene og ubehag i kroppen. Jeg har aldrig troet, at skulle have en sommer uden mine allergiproblemer. Men den problemstilling hjalp Line Loch mig med at løse.

.

 

 

Akupunktur er en naturbehandling, der udføres ved at indsætte en fin nål til et bestemt punkt i kroppen for at fremkalde kroppens naturlige reaktioner for at afhjælpe smerte og forskellige sygdomme. Akupunktur har været anvendt i Kina i 4.000 år til forebyggelse og behandling af sygdomme. Akupunktur er en del af den vigtigste medicin-uddannelse i Kina. Med denne behandling kan balancen i kroppen ændres – og en bred vifte af sygdomme kan helbredes eller lindres. Endvidere styrker akupunkturbehandling kroppens eget immun system og giver dermed større chance for sygdomsforebyggelse. Akupunkturbehandling hjælper også med at undgå eller reducere forbruget af kemisk fremstillet medicin og kan dermed styrke immun systemet og tilføre mere energi til kroppen. I nogle tilfælde kan akupunktur hjælpe dig til at undgå kirurgi. Akupunktur er ofte et godt supplement til almindelig medicinsk behandling. Moderne medicinsk behandling og traditionel kinesisk akupunkturbehandling kan således være en god kombination, hvor behandlingerne forbedrer hinanden. Akupunktur er en enkel og risikofri metode til at behandle sygdomme, når den udføres af en uddannet og kyndig akupunktør.

 Første gang, du kommer, vil jeg bruge nogen tid på udfylde din journal. Den indeholder dine grundlæggende informationer og dine grunde til at opsøge LL Beauty. Jeg vil stille dig nogle uddybende spørgsmål, og sammen får vi talt om alle de ubalancer – både store og små – som du gerne vil arbejde med. Akupunktur, er en holistiske behandlingsform, så det er derfor vigtigt at få detaljerne med i journalen. De efterfølgende gange, du kommer, begynder vi med at tale om, hvordan det er gået siden sidste behandling, og hvad du har mærket af reaktioner eller forandringer. Behandlingen fortsættes ikke, hvis der ikke er sket en bedring efter 4-5 behandlinger, med mindre det er meget tunge lidelser, der kræver flere behandlinger for at se et resultat. Tager du medicin som antidepressiver, betablokkere, steroider o.l., kan det også tage længere tid, før behandlingen slår igennem.

Nålestikket kan føles som en let spænding eller varme, og ofte vil behandlingen give en afslappende fornemmelse.

Første gang du kommer, sætter jeg en time af til behandlingen. Jeg vil starte med en gennemgang af dine symptomer og sammen lægger vi en behandlingsplan. Herefter vil de følgende akupunkturbehandlinger vare ca. 45 minutter.

Det afhænger meget af problemet / lidelsen du kommer med, og hvordan du reagerer på akupunkturen. Men der bliver lagt en plan for din behandling sammen med dig.

Akupunktur er en behandling uden bivirkninger. Man kan måske endda sige at der tværtimod er mange gode ‘bivirkninger’. Mange klienter kommer med ét problem og får som sidegevinst løsnet op for andre problemer, idet at akupunkturen er en holistisk måde at behandle på. Man kan opleve at der opstår et lille blåt mærke men det er sjældent og ganske ufarligt.

• Opløsning af smerter og ubehag
• Rygestop
• Sukker afhængighed
• Stress behandling
• Rette op på kroppens ubalancer
• Styrke immunforsvaret
• Give mere energi
• Optimere funktionerne af kroppens indre organer.

Jeg kan PT ikke tilbyde tilskud via Sygesikring Danmark.

Jeg kan PT ikke tilbyde tilskud hvis du har en privat sundhedsforsikring.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.