Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv,
hvis man bare ved hvordan man skal hjælpe den”
Line Loch Ejer af Klink L

Heilpraktiker – Akupunktør – Smertebehandler – Læge eksamineret kosmetolog med speciale i hudproblemer – Sundhedsfaglig uddannelse i – anatomi, fysiologi, psykologi, patologi og farmakologi – Kranio-Sakral terapeut

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en reumatologisk sygdom, der medfører kronisk smertetilstand i kroppen.


Symptomerne på fibromyalgi er smerter og stivhed i skulder- og hofte muskler og ledbetændelse i arme, ben og knæ.
Mange med fibromyalgia oplever herudover koncentrationsbesvær, depression, angst og stress, hovedpine, kvalme og svimmelhed som følge af symptomerne, hvorfor alternativ behandling mod fibromyalgi er værd at overveje.

Årsagen til sygdommen er ukendt, men i mange tilfælde har langvarig fysisk og psykisk overbelastning en finger med i spillet.

En vigtig brik mod fibromyalgi er derfor egen positive og aktive indstilling til behandlingen.

Behandlingen udføres med fokus på ikke at tilføre kroppen noget, som efterfølgende kan resultere i bivirkninger og i stedet hjælpe man bare kroppens egne evner og ressourcer på rette vej, således at en healing og en korrigering kan ske hurtigere.

 

Smerter skal anses som et symptom på en ubalance, overbelastning eller andet traume. Dette kan være forårsaget af mange forskellige årsager og derfor er jeg særdeles omhyggelig i behandlingen.

HUSK: Medbring et lagen til din behandling

Behandling af fibromyalgi 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.