Voksbehandlinger

Hvis du plejer at barbere dig, kan der først voksbehandles efter 2-3 uger efter sidste barbering, da hårene skal være over 5 mm i længden, så voksen kan binde fast. Det anbefales at peele huden 24 timer inden behandlingen. Brug gerne bodylotion for at blødgøre huden.
I 24 timer undgå da på de behandlede områder – sol, solarium, sauna, svømmehal, deodorant, parfume, parfumeholdige cremer, selvbruner, varme og UV-behandlinger samt karbad.
Alt afhængig af, hvor på kroppen du ønsker hårfjerning, er både fremgangsmåden og voksproduktet forskellige. Mange er ofte nervøse første gang de skal vokses. Ikke alene at det er grænseoverskridende for mange at skulle klæde sig af, men også fordi det ikke ligefrem er en velvære behandling, man går ind til.
Tjaeh, det har meget at sige hvor ens smertetærskel går. Men jeg ville da lyve hvis jeg sagde at det var en velvære behandling. Hvad kan man selv gøre for at en voksbehandling ikke gør så ondt? Slap af i kroppen! Det er vigtigt under en voksbehandling. Hurtigt overstået – jeps, det skal bare overstås. Der er ingen grund til at trække det ud. Derudover kan du med fordel være god til at peele din hud. Alle de døde hudceller skal væk. Din hud bliver blødere. Du undgår indgroede hår og så mindsker det betydelig meget irritationen i huden.
Efter 2 døgn anbefales det at peele huden 1-2 gange om ugen for bedre optagelse af fugtighedscreme. Undgå at bruge skraber eller barbermaskine mellem voksbehandlingerne, da det vil gøre hårene stride. Genbestil gerne tid om ca. 4 uger for at opnå et godt resultat.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.