“Jeg har fået behandling for høfeber hos Klinik L, jeg fik 4 akupunktur behandlinger – Jeg plejede at døje rigtigt meget med at nyse her om sommeren, men jeg har slet ikke haft problemer med det de sidste par måneder.

– Victor

Allergi og Høfeber

Effektiv behandling af allergi og høfeber er afgørende.

 

Der er efterhånden lavet mange undersøgelser, som viser, at akupunktur har en effekt på behandlingen af allergi.

Symptomerne lindres, eller fjernes helt.

 

Din første konsultation i klinikken vil varer ca. 90 minutter.

Konsultationen indeholder en grundig samtale og en fysisk undersøgelse.

Under vores samtale spørger jeg ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, dit arbejdsliv, sociale liv, din psykiske tilstand og meget mere. På den måde kan jeg effektiv behandle din allergi.

 

Behandlingen kræver 4 behandlinger med en uges mellemrum.

 

Husk vi tager altid udgangspunkt i årsagen og ikke symptomet.

Som Alternetiv Læge og smertebehandler har det i mange år været min mision at kurere og eliminere årsagen til allergi. Så du ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af allergien.

 

Behandling af allergi/høfeber 499,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Af overfølsomhedssygdomme er pollenallergi, også kaldet høfeber, den mest almindelige i Danmark. Høfeber er en sæsonbetinget, allergisk reaktion over for pollen, der generer øjne og luftveje. I starten af foråret – typisk i marts og april – er det pollen fra el og elm, og i april og maj er det ofte birkepollen, der er skyld i høfeberen. I juni og juli er det ofte pollen fra forskellige græsarter, der blomstrer, og fra august måned er det især gråbynke.

Når man oplever en allergisk reaktion, skyldes det en overreaktion i kroppens immunsystem over for normalt uskadelige stoffer. Disse normalt uskadelige stoffer kaldes allergener. Immunforsvaret danner antistoffer som reaktion på allergenerne, og det udløser stoffet histamin.

Det er udskillelsen af histamin, der forårsager de klassiske symptomer som kraftige nyseture, kløe i næsen samt kløende og rindende øjne. Næsen kan også være så tilstoppet, at det kan være svært at trække vejret. I nogle tilfælde kan pollenallergi give symptomer fra lungerne. Så pollenallergi kan udvikle astmaproblemer. Det er individuelt, hvor megen påvirkning der skal til, før man får allergisymptomer.

Jeg anbefaler, at du starter behandlingsforløbet, lige inden allergisæsonen går i gang, men behandlingen kan sagtens sættes i gang, selvom du har symptomerne.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.