Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv,
hvis man bare ved hvordan man skal hjælpe den”
Line Loch Ejer af Klink L

Heilpraktiker – Akupunktør – Smertebehandler – Læge eksamineret kosmetolog med speciale i hudproblemer – Sundhedsfaglig uddannelse i – anatomi, fysiologi, psykologi, patologi og farmakologi – Kranio-Sakral terapeut

Detox og vægttab

Vi sætter fokus på udrensning og øget forbrænding.
Detox og vægttabsbehandlingen sætter fokus på netop at udrense og frigøre dig fra uønsket og ophobet energi og toxiner.

Hjælp din krop til bedre udrensning!

Affaldsstoffer og er det “overskud”, som cellerne ikke kan bruge til noget, mens giftstoffer kommer udefra og findes i luften vi indånder, i maden vi spiser, rengøringsartikler, cigaretter, alkohol mm.

Vores infrarøde slanketæppe er med til at kickstarte fedtforbrændingen og er udrensende for kroppen.

Du kan forbrænde helt op til 600 kalorier i saunatæppet, hvilket gør, at det infrarøde saunatæppe er et godt supplement til vægttab og udrensning; infrarød varmeenergi bruges nemlig til at blødgøre og opløse dine fedtceller. Varmeenergien virker cellefornyende og forbedrer kroppens immunforsvar, blodcirkulation og stofskifte.

Ca. 30 min. benyttelse af infrarød varme svarer til en 10 km løbetur da kroppen sveder i samme mængde.

Infrarød varme er perfekte til dem, der ikke har tid til regelmæssig motion eller lider af skader, som hæmmer vedholdende aktivitet.

Smerter skal anses som et symptom på en ubalance, overbelastning eller andet traume. Dette kan være forårsaget af mange forskellige årsager og derfor er jeg særdeles omhyggelig i behandlingen.

HUSK: Medbring et lagen til din behandling

Behandling af detox/vægttab 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.