Vi har det med at glemme fødderne – vi skænker dem ofte ikke en tanke, før end de gør ondt, eller hvis nogen gør os opmærksom på dem.

Fødderne lever det meste af deres liv pakket ind i sko.

Undersøgelse / Få sunde fødder

Vi har det med at glemme fødderne – vi skænker dem ofte ikke en tanke, før end de gør ondt, eller hvis nogen gør os opmærksom på dem.

Fødderne lever det meste af deres liv pakket ind i sko.

Fødderne taber dermed den oprindelige evne til at tilpasse sig og det udspiller sig i kædereaktioner op igennem resten af kroppen.

En stiv fod giver en stiv krop, svage muskler i foden, giver fx dårlig kropsholdning, koordinationen forandres og blodcirkulationen mindskes.

Skader, sygdom, genetisk arv, overvægt og uhensigtsmæssige sko er blandt de hyppigste årsager til ømme fødder eller tæer.

Uanset årsagen er smerter i fødderne næsten altid resultat af uhensigtsmæssigt brug af fodens knogler og muskler. Foden er fundamentet for resten af kroppen.

Her får du fuld status af dine fødder.

  • Hvordan har din fod det
  • Hvad skal du være opmærksom på
  • Hvad er din fodtype
  • Hvilken sko passer til dine fodtype
  • Hvordan er muskeltonusen i din fod
  • Hvordan står du på dine fødder
  • Hvordan undgår du skader, dårlig knæ, hofte mm.

Fodundersøgelse 499,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.