Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv,
hvis man bare ved hvordan man skal hjælpe den”
Line Loch Ejer af Klink L

Heilpraktiker – Akupunktør – Smertebehandler – Læge eksamineret kosmetolog med speciale i hudproblemer – Sundhedsfaglig uddannelse i – anatomi, fysiologi, psykologi, patologi og farmakologi – Kranio-Sakral terapeut

Fodbehandlinger

Klassisk fodbehandling 425,-

Aromatisk fodbad, neglene files i form, skub af neglebånd, hård hud fjernes, fødder peeles, fugtpakke og fodmaske til negle og fødder, fodmassage med blødgørende og dybdevirkende creme.

Afsluttes med plejende olie.

Har man meget tykke negle , eller er man diabetiker er det nødvendigt at henvise til en statsautoriseret fodterapeut.

 

Luksus fodbehandling 550,-

Aromatisk fodbad, neglene files i form, skub af neglebånd, hård hud fjernes, fødder peeles, fugtpakke og fodmaske til negle og fødder, fodmassage med blødgørende og dybdevirkende creme og behandlingen afsluttes med en  blødgørende parafinbehandling.

Vi tilbyder parafinbehandling af hænder som muligt tillæg til behandlinger

HUSK: Medbring et lagen til din behandling

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse ,akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.