“Line har hjulpet min datter med hendes næsten daglige hovedpine.

Hun blev undersøgt grundigt fra top til tå, fik gode råd om mineraler og vitaminer, derefter akupunktur omkring nakken, og en anbefaling om at se en kiropraktor.
Line fulgte op flere gange over telefon, så man ikke bare blev overladt til sig selv.
Min datter har meget sjældent hovedpine nu, det er fantastisk👏👏
– Vicki

Nakke, Hovedpine og Migræne

Hovedpine/migræne kan være ødelæggende i hverdagen, hvis ikke man gør noget ved det.

 

Jeg er specialist i udredning og behandling af svær hovedpine, migræne og andre sjældnere hovedpinesygdomme.

 

Du kan forvente, at jeg møder dig med forståelse og respekt for din situation. Jeg lægger vægt på klar kommunikation, så du ved præcis, hvordan din behandling foregår.

Din første konsultation i klinikken vil vare ca. 90 minutter.

Konsultationen indeholder en samtale og en fysisk undersøgelse.

Under vores samtale spørger jeg ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, indlæggelser, operationer, din familiens sygehistorie, dit arbejdsliv, sociale liv, din psykiske tilstand og meget mere. På den måde finder jeg årsagen til din hovedpine og kan så effektivt behandle årsagen og ikke kun symptomet.

Måske giver din sundhedsforsikring tilskud til behandlingen?  Klinik L er RAB registreret massør og ofte dækker din sundhedsforsikring behandlinger for hovedpine/migræne, hælsporer, massage mv. Undersøg gerne dette inden din næste behandling.

Behandling af hovedpine/migræne 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Årsagen til hovedpine er forskellig fra person til person, så man kan ikke lave en standart behandling hvis vi vil behandle årsagen og ikke symptomet.

Efter en grundig samtale og fysisk undersøgelse kan en hovedpine behandling indebære:

Ledmobilasering – ret af Atlas, akupunktur, naturmedicin, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur, vitaminer, mineraler, kranio-sakral terapi, kropsterapi og postologi.

Husk vi tager altid udgangspunkt i årsagen og ikke symptomet.

Som Alternetiv læge og smertebehandler har det i mange år været min mision at kurere og eliminere årsagen til smerte, så du ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.