Vidste du, at den første halshvirvel – atlas – er i en forkert position hos de fleste mennesker? Og at denne omstændighed kan føre til en række fysiske lidelser og sygdomme, som kan blive rettet?

Atlas

Vi anvender en dybdegående, pulserende massage teknik inden for kranio-sakral terapi. Denne metode er designet til at løsne spændinger i stramme og ømme nakkemuskler.

 

Under behandlingen undgår vi enhver form for manipulation eller pludselige bevægelser, hvilket gør det til en sikker og effektiv behandlingsmetode.

 

Ved hjælp af vores teknik kan vi korrigere en forkert placeret atlasknogle med blot én enkelt behandling.

Dog anbefaler vi en opfølgning efter 4-6 uger for at sikre, at korrektionen er fuldstændig og opretholdt.

Behandling af Atlas 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

 • Hovedpine
 • Migræne
 • Nakkesmerter
 • Nakkestivhed
 • Rygsmerter
 • Lumbago
 • Diskusprolaps
 • Skoliose
 • Fastklemte spinal nerver
 • Et skævt bækken
 • Smerter i hofte leddene
 • Smerter i knæet
 • Forskellige sygdomme i knæet
 • Forskel i benlængde
 • Smerter i skuldre
 • Forhøjet blodtryk
 • Stofskifteproblemer
 • Knæ- og hofteproblemer
 • Indlæringsproblemer
 • Koncentrationsproblemer

… og meget mere.

Afhængigt af drejningsvinklen, forårsager en forkert placeret atlas en reduktion af volumenet af foramen magnum, det “store hul” i bunden af kraniet, hvorigennem  rygmarven passerer.

Dette kan resultere i et konstant tryk på rygmarven, hjernenerverne, osv., og kan forårsage alvorlige fysiske forstyrrelser, lidelser og sygdomme.

Dette stress og pres på rygmarven kan forårsage symptomer stort set overalt i kroppen, herunder i fordøjelsessystemet, organer og øjnene – listen er lang.

Det kan forårsage spændinger lokalt, nakke spændinger og smerte, og kan arbejde sig op til invaliderende hovedpine.

Når atlasknoglen er forkert placeret, er den ikke kun roteret og flyttet sidelæns, men den er også lidt på skrå.

Når atlasknoglen  (billedet set bagfra) er i en forkert roteret position og vipper opad, tvinger det kroppen til at reagere ved at ændre rygsøjlen og bækkenet samt vippe dem i et forsøg på at tilpasse sig den skæve atlas. Dette resulterer i en ubalance i hofterne, bækkenet og skuldrene, hvilket medfører stress på forskellige steder langs rygsøjlen og kan forårsage smerter i ryggen, knæene, iskias og andre hofteproblemer. Denne ubalance kan også skabe synlig forskel i længden af benene på grund af de påvirkede hofter.

Når atlas er fejlstillet, påvirker det ikke kun bæringen af kraniet, men det har også indflydelse på kropsholdningen og kontrollen af rygsøjlen og skelettet, hvilket potentielt kan føre til alvorlige forstyrrelser og ændringer i kropsholdningen samt andre sundhedsproblemer. 

Et eksempel på konsekvenserne af en fejlstillet atlas er et skævt bækken, som kan føre til dysfunktion i kroppen, smerte, nedsat funktion, svaghed og degeneration. Den forkerte positionering af atlas er en af de primære årsager til disse problemer.

 1. **Rygproblemer:**

En fejlstillet atlas kan føre til rygsmerter, nakkespændinger, og generel ubehag i rygsøjlen på grund af det øgede tryk og belastning på rygmarven og omkringliggende strukturer.

 1. **Hovedpine og migræne:**

Ukorrekt positionering af atlas kan resultere i hyppige hovedpine og migræne, da det påvirker blodgennemstrømningen og nervefunktionen i hoved- og nakkeområdet.

 1. **Kropsholdningsproblemer:**

En skæv atlas kan forårsage ubalance i kropsholdningen, hvilket resulterer i skæve skuldre, bækkenet og hofterne. Dette kan også føre til muskelspændinger og smerter i hele kroppen.

 1. **Nervekompression:**

Ukorrekt placering af atlas kan føre til kompression af nerverne, hvilket kan resultere i følelsesløshed, prikken, eller svaghed i arme, hænder, ben eller fødder.

 1. **Fordøjelsesproblemer:**

Da atlas påvirker nervesystemet, kan en fejlstillet atlas resultere i fordøjelsesproblemer som mavesmerter, oppustethed, eller uregelmæssig fordøjelse.

 1. **Balancenedsættelse:**

Atlas er ansvarlig for kroppens balance, og en forkert positionering kan føre til svimmelhed, ustabilitet, og nedsat koordinationsevne.

Det er vigtigt at bemærke, at disse problemer kan variere i sværhedsgrad afhængigt af individets specifikke tilstand og andre faktorer såsom alder, helbred og livsstil.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.