“Du bliver lyttet til og hørt og din krop får hjælp. For mig er det spændinger som driller og der hjælper Lines akupunktur mig. Det er smerter som gør min hverdag ikke fungerer, allerede samme dag nålene er sat, kan jeg mærke forbedring. Jeg kan varmt anbefale Line og alt det hun kan til andre.

– Anita

Kropssmerter

Har du kæmpet med smerter i flere måneder eller år?

 

Måske dine smerter kommer og går, eller måske er de altid til stede?

 

Er du klar til for alvor at gøre noget ved det?

For så er du kommet til det rette sted.

 

Når man har ondt i bevægeapparatet og er i smerte, er det vigtigste, at man får den rette behandling og bliver hjulpet på vej.

 

Din første konsultation i klinikken vil varer ca. 90 minutter. Konsultationen indeholder en samtale og en grundig fysisk undersøgelse.

Under vores samtale spørger jeg ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, indlæggelser, operationer, dit arbejdsliv, sociale liv, din psykiske tilstand og meget mere. På den måde kan jeg effektiv finde roden til dine smerter.

 

HUSK: Medbring et lagen til din behandling

Behandling af kropssmerter 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Efter en grundig samtale og fysisk undersøgelse kan en smerte behandling indebære:

Ledmobilasering – ret af Atlas, akupunktur, naturmedicin, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur, minaraler, kranio-sakral terapi, kropsterapi, postologi, øvelser.

Husk vi tager altid udgangspuntk i årsag ikke symptomet.

Som Alternetiv Læge og smertebehandler har det i mange år været min mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så du ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.