Sukkerafhængighed kan handler om vaner:
Det kan blive en vane at have et bestemt spisemønster, at belønne sig selv med noget sukkerholdigt hver gang, man skal fejre noget, hver aften, hver fredag etc. Det kan også blive en vane at håndtere sine følelser med sukker.

Sukkerafvænning / Appetitregulering

Er din søde tand ved at tage overhånd og har du brug for hjælp til at slippe de dårlige vaner.

Akupunktur mod sukkerafvænning/appetitregulering er en effektiv behandling.

Din første konsultation i klinikken vil varer ca. 90 minutter. Konsultationen indeholder en grundig samtale og en fysisk undersøgelse.

Under vores samtale spørger jeg ind til dine symptomer, dit arbejdsliv, sociale liv, din psykiske tilstand og meget mere. På den måde kan jeg effektiv hjælpe dig med din sukkertrang.

 

Behandlingen foregår over 3 gange med 10 dages mellemrum. 499,- pr behandling. 

Behandling af sukkerafvænning 499,- pr gang.

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Akupunktur mod sukkerafvænning / appetitregulering er en effektiv behandling.

Jeg bruger både øre og kropsakupunktur.

 

Behandlingen hæmmer den uhensigtsmæssige sukkertrang eller trang til overspisning, samtidig med at vi retter op på ubalancer i kroppen og øger kroppens naturlige signaler i mæthedsfornemmelse / sultfornemmelse.

 

Husk vi tager altid udgangspuntk i årsag ikke symptomet.

 

Som Alternetiv Læge og smertebehandler har det i mange år været min mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så du ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri sukkertrangen.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.