Smerterne i Ryggen skal ikke banaliseres, men det er vigtig at vide, at din ryg er  stærk – også når den
gør ondt.
Årsagen til rygsmerter kan være overbelastning, akut hold i lænden, sammenfald i ryggen (knogleskørhed) eller diskusprolaps. Derfor er det altid vigtig at lave en grundig fysisk undersøgelse før behandling.

Ryg

Rygsmerter kan være stærke og problematiske, fordi der kan være tale om en overbelastning, skævhed eller en diskusprolaps som har en negativ påvirkning af rygsøjlens bevægelighed.

Din første konsultation i klinikken vil varer ca. 90 minutter. Konsultationen indeholder en samtale, fysisk undersøgelse.

Under vores samtale spørger jeg ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, indlæggelser, operationer, din familiens sygehistorie, dit arbejdsliv, sociale liv, din psykiske tilstand og meget mere.

På den måde finder jeg årsagen til dine ryg problemer, så du får en effektiv behandling og ikke kun symptomet behandlet.

Behandling af Ryg 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

Der kan være mange forskellige årsager til, at man bliver ramt af rygsmerter.

Mange får smerter på grund af en dårlig arbejdsstilling og brug af computer mus. Andre får belastningsskader, hvilket i værste fald kan føre til en diskusprolaps.

Det kan også ske, at man har rygsmerter, som rent faktisk stammer fra et andet sted end ryggen. Et sådan tilfælde kan være indikator for, at der er noget mere alvorligt galt.

Det er i denne  sammenhæng vigtigt at lokalisere, hvor smerten reelt set kommer fra.

De fleste kender også udtrykket ’hold i ryggen’. Det er en akut smerte i ryggen, der kan forekomme på grund af en pludselig bevægelse, der ender ud i smerte. Man kan få en følelse af, at dele af ryggen bliver låst, og det kan resultere i stor smerte ved bevægelse.

Situationen kan opstå ved, at musklerne i ryggen gennem længere tid er blevet overbelastet og derved går i krampe.
Årsagen til ryg problemer er forskellig fra person til person, så man kan ikke lave en standart behandling, hvis vi vil behandle årsagen og ikke symptomet.

Efter en grundig samtale og fysisk undersøgelse kan en ryg behandling indebære:
Ledmobilisering – ret af Atlas, akupunktur, naturmedicin, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi,
øreakupunktur, kranio-sakral terapi, kropsterapi, postologi, øvelser mm.

Husk vi tager altid udgangspuntk i årsag ikke symptomet.

Som Alternetiv Læge og smertebehandler har det i mange år været min mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så du ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet, men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.