“Jeg giver mine aller bedste anbefalinger til klinik L. Jeg blev for nogle mdr siden behandlet for hælspore. Line var vanvittigt grundig og mega god til at give mig en forståelse for hvorfor jeg havde ondt. Behandling samt såler til mine sko, samt køb af løbesko der passer til mine fødder har fuldstændig fjernet alle smerter.

– Tine

Hælsporer

Jeg er specialist i udredning og behandling af hælspore og andre fodproblemer.

Derfor kan vi også prale af at 98% oplever at hælsporen / fodproblemer helt forsvinder efter kun 3-4 behandlinger.

Din første konsultation i klinikken vil vare ca. 2½ time. Konsultationen indeholder en samtale og en grundig fysisk undersøgelse.

Under vores samtale spørger jeg ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, indlæggelser, operationer, dit arbejdsliv, sociale liv, og meget mere. På den måde finder jeg årsagen til din hælspore, så du får en effektiv behandling og ikke kun behandlet symptomet.

 

Klinik L er RAB registreret massør og derfor vil din sundhedsforsikring ofte dække en lang række behandlinger hos os. 

HUSK: Medbring et lagen til din behandling + alle dine sko du går med, inklusiv arbejdssko.

Første behandling af fødder/hælspore 1200,-

 

Derefter koster følgende behandling af fødder/hælsporer 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem 12 år har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet, men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

En hælspore kommer primært af overbelastning – det kan skyldes forkert fodstilling eller ubalance andre steder i kroppen.

Klinik L tilbyder en naturlig og uskadelig behandling uden bivirkninger.  

Infrarød-varme lindrer og hjælper hælsporer ved at udvide blodkarrene og øge cirkulationen. Bedre blodcirkulation gør det muligt at få mere ilt ud til de skadede områder på hælen og hjælper med at fremskynde helingsprocessen.

Nylige sundheds- og medicinske undersøgelser viser, at infrarød-varme er en vellykket behandlingsform. Sammen med grundig rådgivning har vi en meget stor succesrate på 98%.

Årsagen til hælsporen / fodproblemer er forskellig fra person til person, så en standart behandling virker ikke. Vi behandler årsagen og ikke symptomet.

Efter en grundig samtale og fysisk undersøgelse kan en behandling indebære: Ledmobilisering – ret af Atlas, naturmedicin, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur, mineraler, kranio-sakral terapi, kropsterapi, postologi, øvelser, mm.

Som Alternativ Læge og smertebehandler har det i mange år været min mision at kurere og eliminere årsagen til hælspore /fodproblemer. Så du oplever ikke blot en lindring af generne fra symptomerne, men kommer helt fri af tilbagevendende smerter og ubehag.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.