“Jeg giver mine aller bedste anbefalinger til klinik L. Jeg blev for nogle mdr siden behandlet for hælspore. Line var vanvittigt grundig og mega god til at give mig en forståelse for hvorfor jeg havde ondt. Behandling samt såler til mine sko, samt køb af løbesko der passer til mine fødder har fuldstændig fjernet alle smerter.

– Tine

Hælsporer

Jeg er specialist i udredning og behandling af  hælspore og andre fodproblemer.

 

Derfor kan vi også prale af at 98% oplever at hælsporen / fodproblemer helt forsvinder efter kun 3-4 behandlinger.

 

Din første konsultation i klinikken vil varer ca. 2½ time. Konsultationen indeholder en samtale og en grundig fysisk undersøgelse.

Under vores samtale spørger jeg ind til dine symptomer, tidligere sygdomme, indlæggelser, operationer, dit arbejdsliv, sociale liv, og meget mere. På den måde finder jeg årsagen til din hælspore, så du får en effektiv behandling og ikke kun behandlet symptomet.

 

 

HUSK: Medbring et lagen til din behandling + alle dine sko du går med, inklusiv arbejdssko.

Første behandling af fødder/hælspore 1200,-

 

Derefter koster følgende behandling af fødder/hælsporer 750,-

Alle behandlinger af smerte, sygdom og lidelse kombinerer den brede faglige viden og erfaring som klinikejer Line gennem årene har oparbejdet.
Enhver behandling tager udgangspunkt i netop dine symptomer og historik.
Vi går dybere end selve symptomet. Din smerte er unik og det samme er dens årsag og behandling. 

En behandling kan inkludere Irisanalyse, akupunktur, homøopati, urteterapi, kostvejledning, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur m.m. 


Som Heilpraktiker, TCM Akupunktør  og smertebehandler har det i mange år været en mision at kurere og eliminere årsagen til smerte. Så klienter ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag. Ved at bruge/ aktivere og styrke kroppens naturlige evne til at selvhelbrede og hele.

En hælspore kommer primært af overbelastning – det kan skyldes forkert fodstilling eller ubalance andre steder i kroppen.

 

En naturlig og uskadelig behandling uden bivirkninger.

Infrarød-varme lindrer og hjælper hælspor ved at udvide blodkarrene og øge cirkulationen. Bedre blodcirkulation gør det muligt at få mere ilt ud til det skadede områder på hælen og hjælper med at fremskynder helingsprocessen.

Nylige sundheds- og medicinske undersøgelser viser, at infrarød-varme er en vellykket behandlingsform.

Denne behandlingeform har en meget stor succesrate på 98%.

 

Årsagen til hælsporen / fodproblemer er forskellig fra person til person så man kan ikke lave en standart behandling hvis vi vil behandle årsagen og ikke symptomet.

 

Efter en grundig samtale og fysisk undersøgelse kan en behandling indebære:

Ledmobilasering – ret af Atlas, naturmedicin, infrarød varmeterapi, lysterapi, øreakupunktur, minaraler, kranio-sakral terapi, kropsterapi, postologi, øvelser, mm.

 

Husk vi tager altid udgangspuntk i den årsag ikke symptomet.

 

Som Alternetiv Læge og smertebehandler har det i mange år været min mision at kurere og eliminere årsagen til hælspore/fodproblemer. Så du ikke blot oplever en lindring af generne fra symptomet men helt kommer fri af tilbagevendende smerter og ubehag.

Skal vi ringe til dig?

Indtast dine informationer herunder
og vi vender tilbage til dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.